IDAG GÄLLER DET ~

Godmorgon finisar ✨

Blev en tidig morgon även idag då vi ska vara i Växjö vid kl. 12. För er som inte vet så dansar jag i en dansgrupp som heter Mixed. Jag dansar ihop med en av mina bästa vänner @nicolesandoval, vi är en duo grupp, vilket innebär att vi är endast två som dansar i gruppen Mixed✨

Och det ä nämligen så att vi är antagna att vara med i Danskarusellen vilket är en liten mini "turné", där vi ska vara med och tävla med vårt nummer. Så idag kickar Danskarusellen i gång och det är därför vi ska till Växjö då det är där detta event äger rum.

Är super taggad, men är som alltid liite nervös också. Har nämligen lite scenskräck.. Vilket är konstigt vid detta laget nu då jag gjort detta i ett par år nu, men får alltid lite smått panik innan vi ska upp på scenen.. Men sen när vi väl kör igång så försvinner den då jag tar ut all nervositet i mina rörelser haha. Men det är skönt att det ändå är så!

Så kommer bli en fullspäckad dag men också en väldigt rolig dag. Ska försöka ta lite bilder som jag kommer lägga upp här på bloggen i morgon ✨ Så håll utkik!

Hoppas ni får en mysig lördag, har gjort lite tidsinställda inlägg idag så håll utkik. Outfiten jag gjorde en sneak peak på igår kommer dyka upp här under dagen också. Missa inte det! ✨

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229