I HAVE SOMETHING TO TELL YOU ~

Hej Babes⚡️

Blir en liten senare uppdatering här idag, men har haft och göra sen tidigt på morgonen.. som ni vet är jag hemma i Oskarshamn under helgen och när man kommer hem hit blir det sällan lugn och ro.

Därav så bestämde jag för att inte stressa med att blogga under helgen, för att jag verkligen skulle ta mig tid att umgås med min familj samt träffa min släkt och även vänner som man inte sett på länge <3 Eftersom jag är här så sällan så ville jag verkligen fokusera på det.

Men nu kommer jag vara tillbaka med regelbunden uppdatering varje dag. Här ovan ser ni några bilder från dagens fika på Espresso House, var där med Olivia. Så sjukt härligt väder och de har det varit hela helgen så man har ju passat på att ta vara på varje minut i solen. Mysigt att ta en fika då också, passade på efter jag hade fått hjälp att fota två outfits som kommer dyka upp i veckan. Så håll utkik!

Imorgon kommer jag också dela med mig av det jag nämnde tidigare inlägg att jag är så glad och tacksam över. Något jag är också väldigt nervös men samtidigt taggad på haha. Så MISSA INTE det!

Men nu tänker jag återgå till att bara slappa i soffan, kommer snart också lägga mig men vi hörs imorgon igen finisar.

Hoppas ni haft en mysig dag/ helg <3

Pusss

Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Men åh så spännande!!nouw.com/matildardn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229