En dag med mycket blandade känslor. Livet med andra ord.

Ibland så försöker man kolla bort ifrån vissa saker som kommer med verkligheten. Har länge försökt knuffa bort de som jag visste att jag en dag skulle få möta. Så idag var dagen kommen. Dagen har varit tung och fylld med ångest. Ångest som har blivit till min närmsta vän de senaste åren. Men som jag försökt att knuffa bort. Men idag hann de ifatt mig.

Men trots att man har jobbiga dagar, jobbiga perioder i livet så måste jag försöka kämpa på ändå. Om man inte har motgångar så blir de heller inga framgångar. Jag vet vad jag vill och jag vet att de kommer vara värt att kämpa för de. Men de kommer ta tid men jag tänker inte ge upp de. Någonsin.

Vill tacka mina fina vänner och min fina familj som alltid finns där för mig. Har fått så mycket fint feedback idag och dem hjälper mig att orka när jag själv inte hittar orken. Älskar verkligen dem så mycket.

💗

Gillar

Kommentarer

nicolesandoval
,
Och vi älskar dig och finns alltid här! Din och min dröm kommer snart slå in. Bara vi kämpar vidare och fortsätter som nu 😘❤️nouw.com/nicolesandoval
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229