HYDRA BEAUTY CRÉME ~

Min morgon rutin jag gör på morgonen när jag vaknat är att jag går upp och sköljer mitt ansikte med kallt vatten så jag vaknar till lite och sen smörjer jag in mig med denna Créme från Chanel. Den har varit en favorit i två års tid nu och är fortfarande lika nöjd med vad den gör. Den är så mjuk och skön och luktar sååå gott!!

~

Hej alla fina✨

Har varit vaken ett tag men har fixat med lite annat nu innan jag satt mig här vid datorn för att blogga. Jobbade som sagt hela dagen igår så är rätt trött idag så de är skönt att jag har en dag ledigt.

Ska träffa Becci senare idag för en fika, vi har inte setts sen i våras vilket är typ 5 månader sen så de ska bli mysigt att träffa henne ett tag idag, de är på tiden om vi säger så!

Har även dansträning idag också, vi håller på att träna inför London och de är sjukt vad fort de går. Snart kommer vi stå där och köra vårat nummer vilket kommer bli så fett. Är så taggad samtidigt som jag bli nervös då de är något vi aldrig gjort innan. Men så kul!

Vi håller även på med vår nya Mix, de vi gör är att vi håller på att planera låtar och provar på snygga danser vi kan ha i. De kommer vara något helt nytt ifrån dem två senaste vi gjort så tror detta kommer bli den bästa då den kommer skilja sig så mycket ifrån vad vi gjort innan! Kommer bli grymt när vi väl kan få ihop den.

Nu ska jag göra mig lite att äta, hoppas ni får en bra start på denna vecka så hörs vi senare!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229