HOW I DO MY HAIR ~

Här ovan är dem produkterna jag använder när jag ska fixa mitt hår. Jag använder en locktång från OBH Nordica Björn Axéns. Tycker den är väldigt bra!

Haha nått ni kommer få stå ut är att jag ser helt förstörd ut på bilderna. Kan inte riktigt ta mig seriös men ja jag bjuder på de.

Jag börjar iallafall med att borsta hela håret då de blir lättare att jobba med de då samt att lockarna blir finare.

När jag borstat klart håret så använder jag (ibland haha) detta skydd till håret ifrån Schwarzkopf. Man ska ju helst ALLTID använda skyddspray till håret men måste erkänna att jag är rätt slarvig med de.
Men ska försöka bli bättre då håret lätt blir slitet annars. ( blir de ändå men de tar "längre tid" aja ni förstår vad jag menar) haha

Sen använder jag mig av en klämma så jag kan dela upp håret. Så jag brukar för de mesta bara göra 3 delningar av håret. Tycker de underlättar att göra så har nämligen fått för mig att de går fortare(?).

Ahaha andra bilden, orkar inte.

Men iallafall sen när jag satt upp en del av håret så börjar jag med håret längst ner. Istället för att sätta fast håret i klämman som finns på locktången så tvinnar jag håret runt locktången (som ni kan se ovan på andra bilden) och så håller jag så i 5-7 sekunder och så fortsätter jag så runt hela håret.

Sen när jag har gjort nästan hela håret och har de sista på över håret kvar så brukar jag använda mig av klämman som sitter på locktången då jag tycker de är smidigare eftersom min lugg är kortare än resten av mitt hår. Så då rullar jag de åt sidan när jag lockar de då jag vill få den där "gardin" luggen som man kallar de.

Sen när hela håret är lockat så använder jag min borste igen och borstar igenom hela håret för att göra lockarna mer "lösa". För att få mer naturliga lockar.

(Ibland så får man locka till de lite efter och borsta lite försiktigt igen)

Efter jag borstar igenom håret ännu en gång så använder jag dry Shampoo för att få mer volym i håret. Jag använder ett Dry Shampoo från Björn Axén då jag tycker de är väldigt lätt och blir inte sådär tovigt av de som de kan bli av vissa.

Sen efter jag använt dry Shampoo så brukar jag ta en liten kam och kamma till samt tupera lite. (Ifall de behövs)

När jag kammat och tuperat håret så använder jag lite hår olja för att få mer glans på håret. Använder denna hår olja jag fick i julklapp ifrån Macadamia. Älskar den, den luktar sååå gott.

Som jag drar försiktig igenom hela håret. Haha ser ut som jag sliter i håret på andra bilden. Men de gör jag inte.

Sådär haha färdig!

Här ovan är resultatet.


Hade gärna velat göra en video egentligen men har inte fixat något program än jag kan redigera i. Men de kommer framöver då jag ska få hjälp med de så förhoppningsvis blir de snart.

Men annars hoppas jag att ni gillar detta inlägg även att allt är i bilder i stället. Försökte mitt bästa att förklara samt få de hyfsat bra på bild. Är verkligen inget proffs på detta med hår haha men detta är iallafall hur jag gör de.

Hoppas ni gillar de ändå.
Om ni har några frågar så är de bara att fråga på!

x.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229