HIGHLIGHTS OF 2017 PART FOUR -

AUGUSTI

Kvarteret hade så mycket roliga och spontana kvällar och denna kväll var vi i Rållisparken då dem hade ute bio där. Hur mysigt?

Hängde med bl.a. dessa fina brudar <3

Hittade även Stockholms bästa sushi ställe ( enligt mig) vid St. Eriksplan. Minns tyvärr inte namnet på den men åk till St. Eriksplans station och mitt över vägen ligger detta Sushi ställe i hörnet. Om ni gillar sushi så kan jag varmt rekommendera detta ställe!

Hängde en del på Creative Headz, då Olivia jobbar där. Och jag älskar verkligen deras rockiga inredning så var bara tvungen att fota när jag satt i deras snygga soffa också. Dessa bilder är ifrån en av deras salonger och dessa bilder är ifrån Drottningarnas frisörsalong.

Fick även en inbjudan till Creative Headz nyöppnade salong på Götgatan som dem skulle fira att dem öppnade. Så kul!

Min syster var på besök i Stockholm men hon bodde inte hos mig då utan hos en av hennes bästa vänner Sandra. Så blev inbjuden på middag och en mysig tjejkväll <3

Åkte på en resa tillsammans med mitt jobb som en kick off inför hösten och vi reste till inget mindre än ISLAND <3

Såhär hängde vi på Joe and The Juice när vi precis kommit fram till hotellet.

Vi åkte på dagsutflykter hela dagarna och här var vi vid deras största vattenfall. Magiskt

Island var verkligen så häftigt att uppleva då det har en sån häftig miljö överallt. Här var vi vid några vulkaner.

Vi hade verkligen tur med vädret dem flesta dagarna. Miljön på island har sina kontraster här är det så grönt och fint men bara på andra sidan är det lixom lava på marken.

Vi åkte även till The Blue Lagoon. Ni har säkerligen hört talas som det innan? Det är varma källor som man badar i. En riktigt häftig upplevelse.

Alltså detta <3

Drömmen. Vi red islandshästar. Mysigaste som finns och som jag saknar att rida. Red som liten väldigt mycket och speciellt på islandshästar. Det är verkligen något jag vill kunna göra igen.

Såhär såg en annan del av Island ut. Kontraster ju? Men detta var så häftigt eller hela island är häftigt att se då det ryker lite överallt ifrån marken men denna plats var just där en utav dem största källorna fanns då det var en enorm stor rök som kom från marken. Tyvärr syns det inte så jätte mycket på bilderna men lite om man kollar noga.

Efter island åkte jag nästan direkt hem till Oskarshamn för att hänga med denna brud <3 Vi gjorde en spontanutgång i Kalmar som blev väldigt rolig då vi skrattade typ hela tiden.

Mysigaste platsen hemma i Oskarshamn under sommartiden är mammas och pappas lilla terass. Hängde här innan jag skulle åka tillbaka till Stockholm igen.

Väl hemma i Stockholm passade man på att njuta av dem underbara soliga dagarna. Så vi fikade endel i Gamla Stan.

Älskar denna look. Så galet snygg. Levde i denna jeans jacka en hel del.

Avslutade augusti med att fylla år. Tycker egentligen inte om att fylla år då jag har en sån himla åldersnoja.. ehe.

SEPTEMBER 

Fick injudan att fira med Creative Headz på deras nyöppnade salong på Götgatan. En riktigt trevlig kväll med mycket gott att äta.

Flyttade till en ny lägenhet här i Stockholm som är så mysig. Så blev en hel del mysiga förmiddagar.

En liten sneak peak på en liten del av vardagsrummet. Älskar mina kuddar ifrån H&M Home <3

Blev en och annan mysiga söndag bruncher.

Detta är något som inte är vanligt att se. Jag hade platt hår.. Inget jag egentligen trivs i men tyckte det var kul att testa då jag är såhär naturligt. Lockar ju mitt hår varje dag annars men var skönt att för en dag slippa det haha.

Fick inbjudan på ännu ett event iDeal Of Sweden höll <3

Bjöd med min fina vän Linnea också. Fick även äran att ha hand om iDeal Of Swedens snapchat. SÅ SÅ kul, var dock väldigt nervös haha men hade så kul och är så glad att jag fick äran att göra det också.

Ett av mina favorit skal ifrån iDeal Of Swedens höstkollektion är detta. Champagne Birds <3

Började även samarbeta med ännu ett företag. Ett nyproducerat företag som heter Glacial Bottle. Det är en stålflaska som bevarar kylan i 24 timmar och värmen i 12 timmar.

Blev injuden till ett frukosevet tillsammans med Oriflame. Mysig start på dagen <3

Köpte även detta snygga sätt ifrån Monki.

Började samarbeta med CaseApp där jag fick designa med eget snygga dataskal. Valde marmor då jag tycker det är så galet snyggt och stilrent.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229