HIGHLIGHTS OF 2016 PART THREE -

Tillbaka till Stockholm ännu en gång men denna gång med min bästa vän för att gå på Justin Biebers konsert. En mysig helg med min bästa vän.

Jag blev inbjuden till dbrand's event i Stockholm så blev ännu en tur till Huvudstaden men Nico. En spontant rolig kväll med mingel, sushi och skön musik. Helt klart en grym helg.

En av dem bästa dagarna detta år var när jag, min syster och vår kusin bestämmnde oss för att åka till Bråbo Sjön. Ett ställe där vi spenderade våra somrar när vi var mindre. Så mysig dag och så mycket minnen som lever kvar på den platsen.

Kom hem en dag efter jobbet och möttes av detta på posten. Hur glad blir man inte då? <3

Åkte till Göteborg för att vara modell åt Olivia i hennes skolprojekt. Sjukt intensiv dag men också väldigt roligt!

Vi hade en lite photoshoot ute på landet hos Nicole i Ytterby. Så vackert med alla åkrar.

Åkte till London med min bästa då vi skulle vara med och tävla i en jätte stor danstävling i Harrow som ligger lite utanför London. Men blev såklart lite sightseeing också. Vi var även på Winter Wonderland som öppnade när vi var där, så sjukt fint och mysigt. Älskar London överlag och saknar staden dagligen. Men snart blir det att åka tillbaka <3

Vi firade såklart Thanksgivning i år också men familjen och kusinerna. Bjöds på en massa god mat och efterrätt bl.a. Pumpkin Pie sååå gott!!

Åkte på Lisebergs Julmarknad med min familj och Olivia. Så sjukt mysigt, älskar julmarknader de ger en viss känsla och sen att bara strosa runt och dricka varm choklad och umgås med familjen är bland de bästa som finns.

Fick äran att bli injuden till iDeal Of Swedens frukostevent i Stockholm. Så mysigt och fint dem hade gjort och de var även superkul att få träffa alla! Min fina mamma följde med mig till Stockholm under dessa två dagar också så vi hade en mysig shopping tur i huvudstaden och såklart lite fika paus mitt i allt också <3

Sist men inte minst Julafton, en mysig dag med alla nära och kära <3

-

Finns ju såklart mycket mer saker som hänt detta år som har gjort stor betydelse i mitt liv. Några fler highlights detta år är att Amanda kom hem innan jul och överraskade att komma hem tidigare. Så sjukt kul och så som jag saknat henne <3 Sen får jag heller inte glömma att en av mina finaste vänner har blivit Mamma i år också. Min Linda som jag gick i samma klass med i gymnasiet har fått en liten Inez <3

Finns så många fler highlights men om jag skulle nämna alla så skulle vi få sitta här ett tag och de orkar jag inte men måste säga att 2016 har varit ett bra år med många minnen jag kommer bära med mig!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229