I början på året var med och tävlade i en freestyle tävling i Jönköping. Gick as bra och de var även superkul. Man får en sån adrenalin kik av de och att stå i ringen själv och bara dansa till låten dem sätter på spontant är verkligen en obeskrivlig känsla. Nervöst, JA men SÅÅ sjukt himla kul!

Dem flesta vet nog nu hur mycket jag älskar Chanels sminkprodukter, och tidigare detta år blev jag inbjuden till en Chanel kväll på Parelle Kosmetik i Kalmar där dem visade upp Chanels vår kollektion.

Vi (MIXED) var med i Oskarshams Stadsmagasin. Vilket var kul då vi fick berätta om oss och hur olika vi är i stilen men att vi ha samma drömmar inom dansen.

Vi (MIXED) uppträdde på den årliga Oscarsgalan i Oskarshamn.

VI åkte till Mösseberg Kurorten på Spa då min pappas faster fyllde år och bjöd med hela släkten på Pappas sida. Blev en mysig helg med god frukost, brunch, 3 rätters, Spa och utflykter. En mysig helg helt enkelt.

Fick äran att börja sammarbeta med ett företag som heter Closet London <3

Våren bestod av en massa dansträningar inför Latitud57 där vi skulle vara bakgrundsdansare till Mollie Lindén. Vi fixade även egna skinnjackor till dansen, vi målade med vit färg och skrev MIXED. Sjukt nöjda blev vi!

Firade midsommar på Öland med familjen, Olivia och Matilda. En mysig helg med massa gott att äta och även lite festande på After Beach på Strand i Borgholm. En av dem roligaste helgerna denna sommar!

Fick chansen att få sammarbeta med ett grymt företag som heter iDeal Of Sweden. Dem har ett stort sortiment med mobilskal samt tillbehör till mobilen. Älskar deras skal och är så glad att jag fick chansen att sammarbeta med dem <3

Efter midsommar åkte jag och min bästa vän till en av öarna i Grekland vilket var Samos. Greklands grönaste Ö och även en Ö med en massa stenstränder. Detta var lätt den bästa resan jag gjort på länge. Har alltid velat åka till Grekland och att få uppleva de med min bästa vän var de bästa!

-

Så här ser ni lite Highlights i början av året till mitten av året. Finns så mycket som hänt detta år men om jag skulle få med allt så skulle de ta mig ett år att gå igenom så valde därför att ta ut de jag tycker var lite större saker som hänt. Del 2 kommer komma upp här på bloggen i morgon. Så håll utkik!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229