Fick en frågan av min bästa vän om jag kunde göra ett inlägg där jag visar vart jag lägger min highlighter och hur jag applicerar den. Och självklart kan jag de, blir bara glad av när man har idéer på vad jag skulle kunna skriva om.

Nu till mitt förvar innan jag börjar. Jag är inget proffs överhuvudtaget men såhär gör jag när jag applicerar min highlighter. Ni ser på bilden ovan vad jag kommer använda mig av.

Använder en borste från Chanel som heter blush 4. Köpte den nu när jag var i Stockholm senast och tycker den är helt suverän. Bästa köpet hittills. Sen min highlighter är också ny, köpte den på H&M igår som jag visade så här nedan kommer ni kunna läsa och se bilder på hur jag gör.

Jag börjar med att lägga på mina kindben för att "framhäva" dem. Ger ett fint lyster och man ser genast mycket fräschare ut.

Där efter applicerar jag highlighter på mitt näsben. De gör att näsan ser "rakare" ut.

Sen applicerar jag lite ovanför läppen för att få läpparna att se större och fylligare ut.

Sen till sist använder jag denna Highlightern ifrån Revolution den är i créme form och denna använder jag till att applicera under mina ögonbryn. Då jag tycker den är lättare att applicera med under brynen. (Bild nedan)

Varför jag applicerar min highlighter under ögonbrynen är för att få ögonen att se större ut.

Resultatet!

Inte dem bästa bilderna tyvärr.. Highlightern visar sig inte så bra på bilderna som den gör i verkligheten. Är supernöjd med denna Highlightern iallafall. Så tror faktiskt jag ska köpa den i andra färgen också.


Som jag nämnde innan är verkligen inget proffs men såhär går jag till väga när jag ska applicera min highlighter. Men detta funkar för mig.

~

Hoppas ni gillade inlägget och om ni har några frågor är de bara att fråga på eller om ni har några idéer på vad jag mer kan skriva om här på bloggen. Har ni något så får ni gärna skriva förslag.

Hoppas ni får en bra lördag kväll, så hörs vi!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229