HAR NÅGOT ROLIGT JAG VILL BERÄTTA FÖR ER ~

Hej Babes ⚡️

Hann aldrig skriva igår, då jag hade bokstavligt talat fullt upp med jobb, tvätt och packning.. var helt slut igår kväll när jag var klar med allt att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden.

Har även varit väldigt produktiv idag. Jag vaknade runt kl. 8, är nämligen ledig idag <3 Så skönt att få sova lite längre. Men jag har på morgonen bäddat rent, dammat, dammsugit, vädrat lägenhet samt slängt soppor. Så skönt att de gjort så man kommer hem till en städad lägenhet.

Åker ju till Småland över helgen så där av detta städryck på morgonen haha. Jag har även ätit frukost samt duschat innan jag gjorde mig i ordning för att åka in till stan där jag mötte upp min syster.

Och nu rullar bussen till Småland, känner nu när jag satt mig och kommit till ro att jag är rätt trött. Ska vila litet tag men sen har jag lite Mail som måste svaras på samt skickas iväg. Fick ett sånt roligt meddelande igår som jag är sååå taggad över som jag också vill berätta om MEN det får vänta tills nästa vecka. Då kommer jag kunna berätta för er <3

Tänkte även slänga in en bild från när jag var på Vete-kattens afternoon Tea i tisdags.

Så drömmigt gott. Vete-katten har afternoon Tea VARJE tisdag från kl. 15.00 till 17 tror jag och det kostar 185:- . Och i detta pris får man välja om man vill dricka kaffe eller te och sen har de ett litet buffébord med en massa gott.

De har små snittar, scones, två andra sortens bröd man kan välja mellan samt muffins, praliner, små bakelser. Helt enkelt SÅ mycket, de ändrar lite på vad de har varje vecka men det är alltid en massa goda saker.

Kan verkligen varmt rekommendera detta om ni älskar att fika lika mycket som jag haha.

~

Men nu ska jag ta mig en liten powernap sen ska jag svara på mina Mail.

Men hoppas ni får en mysig torsdag Babes!

Pussss

Gillar

Kommentarer

CarolineJansson
CarolineJansson,
Åh gumman🥰❤️nouw.com/carolinejansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229