HAPPY BIRTHDAY B ~

// bilder lånade från We Heart It //

~

Ni som känt mig länge och följt min blogg ett tag vet att min stora inspiration sen jag var liten har varit ingen mindre än Britney Spears. Sen 17 år tillbaka så har hon varit en jag sett upp till och de var hon som inspirerade mig till att börja dansa och sjunga men framförallt till att dansa.

Minns när jag fick en live Dvd på Britney Spears konsert i Las Vegas av min mormor. De var de bästa som haha. Jag lärde mig alla danser till alla låtar hon körde, varje dag jag kom hem från skolan så satte jag igång den dvd'n och övade i timmar. De var alltså de bästa jag visste!

Så B betyder väldigt mycket trots att jag inte känner henne, men för mig har hon påverkat mig och visat hur en dröm kan bli till verklighet. Att jag stod i mitt rum som liten och drömde om att få uppträda på stora scener och dansa och att nu gå göra de? Alltså förstår ni vilken dröm i uppfyllelse de är? De är obeskrivligt för mig!

Varför jag tillägnat ett inlägg om henne är för att hon fyller år idag, och vill därför passa på att gratta henne och även dela med mig varför hon betyder så mycket!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229