HÅLL UTKIK UNDER VECKAN.. ~

Hej hjärtisar,

Vad fort dagarna går? Snart är halva veckan redan gjord och de känns som om de nyss var måndag.. dock tycker jag nästan det är skönt då det är rätt krävande dagar på jobbet. Så att de snart är helg gör mig inget ont alls.

Har tänkt på det här med mitt jobb.. Vet att många av er som läser min blogg är nyfikna på vad jag jobbar med och jag har många gånger fått frågan men jag har valt att inte berätta det. Men sen en tid tillbaka har jag tänkt på detta. Jag vill berätta vad jag jobbar med för er, det kommer också förklara mycket till mitt mående och varför jag har varit rätt stressad. Men kommer berätta mer i ett eget inlägg för det framöver. Så stay tuned om det.

Utöver jobb så har jag världens goaste träningsvärk i hela kroppen idag. Var som jag nämnde på pass igår och det gick sååå bra men så galet jobbigt var det haha. Så de känns idag om vi säger så, men jag älskar den värken i kroppen då det känns att de tagit.

Idag efter jobbet ska jag in till stan. Tänkte åka in till Olivias salong då hon ska göra Petras hår idag. Så tänkte gå förbi och hälsa.
Sen har jag lite samarbeten som måste fotas, tänkte också fota mina två fina goodiebags som jag fick i helgen när jag var på en mysig brunch på Haymarket som iDeal Of Sweden höll. Älskar deras events då dom alltid är så väl planerade och mysiga och så galet fina. Kommer visa det i ett eget inlägg i veckan. Så håll utkik här på bloggen 🌟

Men nu måste jag återgå till mitt jobb. Men bjuder på några bilder ifrån London i detta inlägg.

Ha en fin onsdag hjärtisar!

Pusssss

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Fina du 🌸🍂nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229