GET TO KNOW ME BETTER ~

Hej Babes,

Wow redan onsdag idag, hur skönt? Hoppas ni har haft en bra start på er vecka och att ni hunnit fånga några härliga d-vitaminer från det härliga vädret <3 Annars så såg jag att det ska bli lika varmt idag och även imorgon, hoppas det håller sig hela helgen också så man får en rejäl dos av värmen.

Jag tänkte att eftersom ni är så många nya här att jag ska köra några punkter om mig, saker som jag gör eller som jag är för att få en inblick i vem jag är ännu mer. En get to know me kan man väll kalla det haha.

Jag tycker själv att sånt är väldigt roligt att läsa men ni som följt mig länge kommer nog redan veta dessa punkter men för er som inte gjort det så kan det vara roligt för er ✨


✨ Jag har väldigt lätt till skratt, tyvärr kan jag lätt skratta i situationer man helst inte ska också.

✨Jag har väldigt många fobier, när jag räknar så är jag uppe i 20 stycken .. det värsta jag vet är kryp, maskar och skalbaggar. USCH, men dessa räknar jag som 1 fobi.


✨Jag är väldigt givmild, jag älskar att skämma bort mina nära och kära.

✨Jag har hållt på med dans i många år, jag har både jobbat som danslärare samt uppträtt i en duo grupp på olika festivaler samt tävlat med den gruppen både i Sverige och i London.

✨Jag dagdrömmer mycket.

✨ Jag har ett ärr på min vänstra kind som jag råkade göra själv när jag var en dag gammal och eftersom man är så känslig i hyn när man är liten så blev det så pass djupt att det syns än idag.

✨Jag är uppvuxen i en musikalisk familj, min pappa och hans bröder hade sitt rockband som dom turnerade runt med i världen samt de varit med i både Polen och Estlands melodifestival. Så jag har alltid haft ett stort intresse inom musik och slappnar lättare av när jag får ha något ljud i bakgrunden när jag gör något.

✨ Jag tycker inte om rödbetor, eller jag vet inte om det är gott då jag aldrig vågar smaka då färgen skrämmer mig haha.

✨Jag har en dröm om att bli skådespelare, hade varit så kul.

✨Har en stor crush på Leonardo DiCaprio.

✨När jag dricker läsk måste sila det mellan tänderna innan jag sväljer.. då jag inte är så förtjust i kolsyrat.

✨Jag har aldrig smakat alkohol, har nämligen aldrig känt behovet. Så dricker endast alkoholfria drinkar eller läsk när jag är ute.

✨Jag har bott i London i några månader efter jag slutade gymnasiet.

✨Jag är troende.

✨ Jag är vegetarian och har varit det i över 10 år.

✨Det bästa jag vet är pommes, skulle kunna leva på det.

Nu vet ni lite mer om vem jag är, hoppas ni gillade detta inlägg då det blev lite blandade bilder till detta också ☺️

Hoppas ni får en mysig onsdag också Babes!

Pusss

Gillar

Kommentarer

Elinas_matblogg
Elinas_matblogg,
Wow så fina bilder😍nouw.com/elinas_matblogg
FridaochTove
FridaochTove,
Åh vad kul att läsa, få en bild av dig. Känner så igen mig i vissa grejer så som att sila läsken haha. Stor kram<3nouw.com/fridaochtove
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229