FROM TODAY ~

Hej hjärtisar,

Hoppas ni har en bra helg och verkligen njutit av dagarna trots denna kyla. Nu är det verkligen vinter på riktigt, är inget direkt fan av denna kyla men tycker det är väldigt mysigt och speciellt nu när alla juldekorationer är överallt och julmusiken som börjar spelas på radion. Älskar det!

Min helg har verkligen varit SÅÅ bra och så mysig. Har försökt att njuta av ledigheten samtidigt som jag haft en del att göra. Men gillar det, har verkligen tagit vara på dagarna och gått upp tidigt men ändå hållt mig vaken sent så jag verkligen haft hela dagarna till att göra saker.

Idag började dagen med en mysig morgon hemma, har bara strosat runt i mina tofflor samt i mitt nattlinne och morgonrock med en kopp kaffe i handen med en massa ljus tända i lägenheten, ni som känner mig vet hur mycket jag älskar tända ljus. Blir lugn av det! Så jag hade verkligen en så skön start på denna söndag. Sen efter lunchtid åkte jag in till stan med Olivia där vi strosade runt på stan och inne i gamla stan på deras lilla julmarknad. Så mysigt, vi drack varmchoklad och tittade runt bland dom små stånden där.

Blev också såklart en kaffe och en mini lunch på stan också, och på inget mindre än bästa Gretas som ligger på Haymarket.

Tänkte även passa på att påminna er om iDeal Of Sweden’s Black Friday Weekend. Att dom just nu har 50% på ALLT.

Så passa på att beställ hem era favoriter eller varför inte en julklapp till någon?

🌸

Nu tänkte jag ta kväller med en mysig julfilm innan jag går och lägger mig. Har en fullspäckad vecka framför mig, men mer om det imorgon.

Ha en mysig kväll nu finisar!

Pussss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229