FROM THE LAST TWO DAYS ~

Hej Babes,

Alltså vilken helg jag haft <3 Min bästa vän har varit har varit i Stockholm och som jag älskar att umgås med henne. Vi har strosat på stan, ätit gott, varit på Alice & Biancas showcast i lördags - som förövrigt var SÅ BRA!! Sen igår regnade de i Sthlm hela dagen så vi bestämde oss för att bara slappa. Så skönt med sånna dagar, var precis vad jag behövde efter den senaste veckan.


Kan ju inte motstå att fota alla fina blommor som står vid alla gator utanför blomsterbutiker <3

Sen blev det en BJ glass inne i Gamla Stan medan vi strosade runt. Så gott!

Två bilder från Alice & Biancas showcast - som sagt W O W!

Så proffsigt och så snyggt. ALLT var sjukt bra gjort, introt - SÅ snyggt med att öppna en show med dans. Riktigt bra snack samt alla artister och inte nog med de, DERAS SÅNG!!

Jag är verkligen helt tagen av hur grymt talangfulla dessa två tjejer är. Beundrar deras arbete, engagemang och gör de dom brinner för - Riktiga Girl Power tjejer

Ny vecka och dessutom är det en kort arbetsvecka <33
DRÖMMEN

Så skönt och denna vecka kommer jag gå på event, få håret fixat, äta brunch, hänga med vänner SAMT att jag kommer berätta om ett nytt samarbete för er som jag fått möjligheten att göra. Är så taggad på denna vecka!

Kommer senare idag komma ut med en rabattkod som ni INTE vill missa!! Hål utkik helt enkelt.

Men tills dess hoppas jag ni får en fantastisk bra start på dagen och denna vecka fina ni.

Pusss

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
Låter som riktigt bra dagar, och jag förstår att du inte kan låta bli att fita blommorna, de är ju så fina!fridachristina.com
hannaemmy
hannaemmy,
Låter som underbrara dagar och så himla fin du är!nouw.com/hannaemmy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229