FROM PARIS ~

// Skinnjacka - Nelly men köpt på Sellpy // Basker - Paris // Klänning - H&M // Kofta - Berska // Kängor - H&M //

🖤

Hej Babes,

Här kommer en outfit från Paris. Älskar denna kombo - både bekväm och snygg men samtidigt ändå rätt chill. En perfekt outfit att strosa runt i nu under hösten! Älskar att ha klänning på mig och att man då kan matcha med en snygg kofta över är ju dröm då det blir lite varmare och mysigare outfit.

💫

Torsdag redan? Sjukt vad veckan går fort. Har haft några tuffa dagar på jobbet men som också periodvis under dagarna har varit väldigt lugna så har inte riktigt hängt med i svängarna .. men tycker ändå det gått helt okej.

Igår hann jag med att både städa, tvätta, packa inför helgen, ta ett bad , måla naglarna och bara ha en mysig hemma kväll - älskar.

Så känner att jag ligger i bra fas med det som ska vara klart inför helgen vilket är skönt.

Nu är jag på jobbet och sitter just nu med en kopp kaffe samt att jag har min arbetsdator framför mig och min mobil i andra handen. Även denna dag kommer gå i ett men känns ändå bra då jag längtar till att få åka hem till Småland och träffa alla jag saknat✨

Ska bli så skönt att ha en helg med familj och släkten!

Men nu måste jag återgå till det jag höll på med innan jag valde för att skriva här. Men hoppas ni får en fantastisk dag Babes!

Pussss

Gillar

Kommentarer

Deniselundqvist
Deniselundqvist,
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
åh men tack finis<3nouw.com/emmyannajasmin
BelindaGoransson
BelindaGoransson,
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229