FRIDAY MORNING ~

Godmorgon finisar✨

Vaknade redan vid 9 idag, så skönt att ha hela förmiddagen till att bara ta de lugnt och äta god frukost. Har haft lite problem med min telefon sådär av lite senare uppdatering här.

Sitter just nu och läser lite i Oskarshamns Stadsmagasinet, älskar att de snart är Halloween och att dem gjort lite halloween special i tidningen. Gillar att klä ut mig och att "vara" någon annan, de är lite skådespel i de ju så gillar verkligen att de finns en dag man kan vara precis vem man vill och se ut hur man vill utan att de vore konstigt. När jag var yngre så spelade vi ofta in filmer och musikvideos med mina kusiner och barndomsvänner. Vi hade så sjukt kul och de är så roligt att kolla tillbaka på dem filmerna idag. De som är så roligt med dansen idag också är att vi kör lite olika teman i våran show så blir även lite skådespel där hihi.

Men iallafall, idag blir de dansträning efter Nicole slutat jobbet och efter de blir de en myskväll med massa gott att äta. De är ju trots allt fredag och imorgon ska jag både stå på loppis och sen jobba hela kvällen. Så ska verkligen ta vara på denna kvällen och bara ha de skönt!

Hoppas ni får en bra fredag alla fina, så hörs vi senare!

X.

Gillar

Kommentarer

ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229