Trött är bara förnamnet idag.. Somnar lite för sent om kvällarna då jag har mycket i tankarna som håller mig vaken. Konstigt att huvudet ska arbeta som mest när de är dags att sova.. Men så är de.

Var på The Swallows härom kvällen på bio. Har en slags hat/kärlek till hajar.. Tycker inte om dem men vill så gärna se dem. Tycker dem är coola men sjukt otäcka, så därav så ser jag gärna filmer med dem gillar adrenalinen! The Swallows var väldigt bra, tycker Blake Lively gör rollen som Nancy sjukt bra och att hon var gravid under inspelningen kan man inte tro heller. Helt sjukt! Att spela en film näst intill helt själv och få den att hålla sig lika spännande är imponerande. Dock mot slutet var den lite overklig men de kan vara bra de också, speciellt i denna haha. Hursomhelst tycker de är en sevärd film, och den är helt klart en film jag kommer se igen!

~

Sitter och äter frukost, alltid lika sent ju.. Men har blivit en liten dålig habit som nästa vecka ska bli ändring på. Men iallafall, idag är Edwald här, så mysigt! Senare idag ska jag till Kalmar med Nicole. Vi ska kolla på när hennes kille spelar med sitt band på unik. Imorgon uppträder vi på unik, så kommer bli några vändor till Kalmar denna helg! Men de ska bli kul.

Hoppas ni alla får en bra fredag, så hörs vi senare!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229