FRANSAR ~

Som jag nämnde i tidigare inlägg så kunde jag lägga upp vilka fransar jag använder samt för och efterbilder om ni ville och de var de vissa som ville så tänkte jag gör ett inlägg om de.

Jag använder mig av dessa fransar från ARDELL Individual, dem bästa jag använt faktiskt. Gillar att dem har extra långa, så på den här kartan finns de en rad med långa, sen två rader med medium och en rad korta. Jag använder mest av dem långa då jag gillar att de händer lite eftersom jag använder väldigt neutral makeup.

Så innan jag börjar så målar jag alltid mina fransar lite innan jag börjar sätta ditt fransarna. Då de ser mer naturligt ut, jag har nämligen väldigt ljusa egna fransar så därför jag måste måla dem. Och för att sätta dit dem använder jag en pincett, de är lite pilligt men man får in knepen sen.

Limmet till fransarna jag har är de jag får till. Vilket är detta ni ser ovan. Tycker de är lätt och jobba med, då de finns andra som är extremt kladdiga och svårt att få bort. Detta är inte så stark heller vilket jag tycker är skönt då jag har problem med allergi.

Här ovan har vi "för" bilden haha. Alltså vad svårt de var att få en bra bild.. Men ni ser ju lite iallafall.

Och här ovan är efterbilden. Ni kan ju se skillnad på längden ju? Älskar dem verkligen. Så detta är något jag gör VARJE morgon haha, men de går bara på någon minut nu då jag blivit så van.

Hoppas ni gillade detta inlägg lite iallafall. Trots inga bra Bilder.. Men om ni har några frågor så är de bara att fråga på. x

Gillar

Kommentarer

Daniella in Edinburgh
Daniella in Edinburgh,
Återanvänder du fransarna flera gånger? 😊forbiddenforest.blogg.se
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Oj förlåt, de skulle jag kanske skrivit nånting om haha. Jaa jag återanvänder dem så länge jag tycker dem är fina 😊nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229