FRÅN HELGEN OCH PLANER FÖR DENNA VECKA ~

Var på stan i lördags och sen mötte jag upp Olivia efter hon slutat jobbet. Tanken var att vi skulle ta en kaffe någonstans men då klockan blev rätt mycket så gick vi och åt istället. Vi mötte även upp Sofie och Anton som också hängde med och åt.

Vi gick till Café Milano som ligger nere vid Kungsträdgården. En resturang man har gått förbi flera gånger utan att ens reagera? Förstår inte varför för alltså så mysig och WOW vilken mat.

Magiskt gott!

Vi började med varsin liten drink innan maten ✨

Jag åt en magisk god risotto med kronärtskocka. Min nya favorit rätt är just risotto, skulle kunna äta det varje dag, så galet gott!

Letar ni efter en mysig resturang med väldigt god mat så kan jag rekommendera denna. Dock lite dyrare i pris men om man vill lyxa till det någon gång så är det så värt. Men skulle rekommendera att boka bord innan då det verkar vara ett väldigt populärt ställe✨

Men nu är det en ny vecka som väntas. Är dock lite trött trots att jag hade en jätte lugn dag igår, men känner mig lite halv krasslig överlag i kroppen så kan bero på det?

Men annars är jag väldigt taggad överlag över denna vecka då jag på torsdag ska på event. Kommer berätta mer om det när det närmar sig.

Men hoppas ni får en fin måndag finisar!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229