FÖRSTA MARS ~

Äntligen är snart halva veckan gjord☆

Hej förresten alla fina ♡

OMG att de redan är en ny månad? Så sjukt vad februari har gått fort.. Har redan hunnit jobba en hel månad på mitt nya jobb som jag förövrigt trivs på väldigt mycket. Älskar mitt nya liv här i Stockholm, trivs så bra här uppe!

Hoppas eran vecka har varit bra hittills, min har varit bra. Den har gått i ett vilket gör att jag är helt slut om kvällarna när jag kommer hem från jobbet.. Men snart är halva veckan gjord vilket är skönt☆

Igår hann jag förbi H&M efter jag slutade jobbet för att kolla lite men hittade inte det jag sökte efter så ska kolla idag på ett annat H&M.

Idag efter jobbet så ska jag hem direkt och lämna lite saker för att sen åka ut till MOS Gallerian. Som ni vet så ska jag på ett event på fredag så vill verkligen hitta något nytt. Har nu kommit på vad jag vill ha MEN det fanns inte när jag var inne i stan häromdagen eller hittade inte det jag skulle ha så ska kolla om jag hittar det ute på MOS Gallerian☆

Ser förövrigt framemot fredag väldigt mycket då det ska bli kul att träffa nytt folk, få klä upp sig och mingla runt☆ Kommer berätta mer om vilket event jag ska gå på i morgon, så håll utkik!

Ni får inte glömma att hålla utkik nu i slutet av veckan för kommer dela några roliga erbjudanden. Så missa inte det!

Hoppas ni får en bra onsdag alla fina så hörs vi under dagen☆

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229