FÖRSTA DECEMBER ~

Hej mina hjärtan,

Första advent idag och även första december - så mysigt!

Vaknade tidigt idag, sov tyvärr rätt dåligt pga extrema magvärkar.. mindre roligt men hade iallafall en mysig start på dagen.

Startade dagen med att ta en varm dusch, sen gjorde jag mig en kopp kaffe samtidigt tände jag massa ljus och sen kollade jag på en julfilm - älskar! Så välbehövlig start på dagen på alla sätt. Så från att ha haft en jobbig natt till att ha en perfekt start på dagen <3


Så strosade runt i min fina morgonrock från Hunkemöller hela förmiddagen - älskar den och den är ju så så fin också!

💖

Sen senare åkte jag in till Gamla Stan där jag mötte upp Olivia och Maja för en mysig fika. Vi satt länge och pratade och bara myste i värmen.

Älskar kvalitetstid med mina vänner - så mysigt och välbehövligt.

Efter de så strosade vi runt lite på Gamla Stans Julmarknad och sen gick vi till en mysig liten italiensk resturang där de drack varsitt glas rött och jag tog mig ett glas pepsi max - fancy ju? Haha nej men så gott!

Nu ligger jag i soffan och tänt massa ljus, tänkte kolla julkalendern och sen kanske en annan julfilm - vi får se. Men har hunnit ta mig en lång välbehövlig dusch, gjort hårinpackning och skrubbat kroppen - så skönt!

Hoppas ni hat haft en mysig första december samt en mysig första advent! Ha nu en fortsatt mysig kväll så hörs vi imorgon.

Pussss

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Så mysig dag du haft finis 🥰nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229