FLASHBACK TILL ÖLAND ~

Att börja dagen med en frukost på balkongen, är det bästa. Älskar att sitta där då man har sån fin utsikt.

Även kvällarna spenderas alltid eller oftast på balkongen. Speciellt förra sommaren då det var en sån fantastisk varm sommar. Magiskt.

Kvällspromenader blev istället för cykelturer. Mysigt att åka runt på kvällen, älskar också att umgås med min familj <3

Behöver jag ens säga något till dessa bilder? MAGISKA KVÄLLAR! När solen håller på att gå ner och när solen ligger så lågt över alla fält så är det inget annat än MAGISKT.

Ni ser ju bara ljuset här på dessa bilder? The Golden hour as We speak!


Uteserveringar är ju det bästa <3

Kvällar utanför slottsruinen är magiska. När det är något band som spelar där inne så brukar vi passa på att ta med oss en picknick korg och sätta oss utanför och bara ha deg fint. Älskar det, blir sånna barndomsminnen <3

Som ni kanske märker så har jag en extrem längtan till sommaren eller snarare varmare dagar. Så nu blev det en liten Flashback till min sommarstuga på Öland. Älskar att vara där, har mer eller mindre vuxit upp på Öland haha. Då vi ända sen jag var liten tillsammans med våra kusiner spenderat varje sommar där. Och nu när jag blivit äldre så spenderar jag alltid minst en vecka varje sommar där och bara ha det fint och umgås med min familj som spenderar nästan hela sommaren på Öland.

Längtar <3

Gillar

Kommentarer

Thuvaeli
Thuvaeli,
Åh vilka härliga bilder!! Öland är ju helt fantastiskt, speciellt på sommaren😍nouw.com/thuvaeli
matildardn
matildardn,
Men åhh bästa Öland <3 Visst är det Köpingsvik på strandbilderna? nouw.com/matildardn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229