EN LEDIG MÅNDAG HELT I MIN SMAK ~

Alltså wow vad fina ni alla är <3 Blir så glad för alla fina kommentarer jag fått, ni är så otroligt fina!!

Idag var det sista dagen på påskledigheten och även sista dagen i Oskarshamn. Så nu väntas en lång bussresa hem till Stockholm igen, har verkligen haft en mysig helg och jag älskar att umgås med mina nära och kära men det ska bli så skönt att komma hem. Lika mycket som man uppskattar att komma ifrån allt så uppskattar man att komma tillbaka.

~

Hoppas ni har haft en härlig måndag och njutit av det otroligt sköna vädret. Jag har hållt mig ute hela dagen och slappat på mammas och pappas terass, så skönt att bara ta de lugnt, då hela helgen annars har gått i ett. Så en slappar dag i solen har varit välbehövligt.

Men min dag idag har också verkligen bestått av mat (eller ja hela helgen har bestått av mat).Men just idag tycker jag inte jag gjort annat än att äta haha.

Dagen började med frukostbuffé, min mamma dukar alltid upp en frukostbuffé och jag som verkligen älskar frukost uppskattar det såklart väldigt mycket, så varje morgon är det sån lyx att vakna upp och komma upp till detta som ni ser på bilderna ovan <3

Senare på eftermiddagen blev det också årets första grill <3 Som man har längtat efter att det ska bli dags för just den säsongen och nu känns det som om den är här.

Så otroligt mysigt! Har ni också grillat än?

Efter att vi grillat så blev det såklart efterrätt.. det hör alltid till. Det blir alltid något efter man har ätit mat och oftast blir det kaffe och glass och jag som älskar att fika också.. så ni förstår ju vad det kommer ifrån haha.
Så just nu sitter jag med världens matkoma men det är de faktiskt värt, för är ju inte ofta man är hemma hos mamma och pappa eftersom vi bor i olika städer.

Så har haft en gotte måndag som ni kanske märker. Men det hör till och speciellt under påsken💫


~

Men nu tänkte jag lyssna på någon bra podd och försöka vila under bussresan hem, det tar nästan 5 timmar att åka.. Såå ni förstår kanske att man vill sova bort lite av tiden haha.
MEN TACK ännu en gång fina ni för alla kommentarer och den positiva feedbacken, blir så glad!! Kommer försöka svara på alla kommentarer under kvällen <3

Men vi hörs här imorgon igen!

Pusss Babes

Gillar

Kommentarer

Elinas_matblogg
Elinas_matblogg,
Allt ser jättegott utnouw.com/elinas_matblogg
LillaCilla
LillaCilla,
Låter mysigt.nouw.com/lillacilla
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229