EN JOBBIG START PÅ DENNA VECKA ~

Åh snart befinner man sig på en grekisk ö igen. Lääängtar så mycket.

🌼

Hej hjärtan,

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra start på denna vecka. Min vecka började med blandade känslor, har rätt mycket stress inför hösten och mycket blandade känslor just nu vilket gör att jag får lite ångest.

Men har så mycket att se framemot också så ska försöka att inte stressa upp mig för mycket. Men det kan bara bli mycket ibland och speciellt inom jobbet men tänker inte låta det dra ner mig utan förhoppningsvis är det bara en period.

~

Har så svårt att öppna upp mig och speciellt när det kommer till sociala medier då jag inte alls vet vem som läser min blogg. Vet att jaga krav för någon vecka sen att jag ska bli mer öppen här på bloggen men det är svårt.. men det är något jag försöker bli bättre på.

Det har hänt att jag skriver långa inlägg men som jag sen väljer att radera för att jag tycker det är jobbigt att öppna upp mig om tankar, livet och annat som händer i mitt liv. Saker som varit tuffa för mig och sen även saker som gjort mig väldigt glad.


Så det här med att jag ska bli bättre på att öppna upp mig mer det är något som kommer ta tid men jag kommer jobba på det för vill såklart att mina läsare får lära känna mig på ett mer personligt sätt. Sen kommer jag inte öppna upp mig om precis allt men lite mer än vad jag brukar iallafall.

Hoppas ni förstår mig!

🌼

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229