// hade gärna önskat att detta var min frukost just nu //

-

Godmorgon alla fina,

Så skönt med onsdag, vilket innebär att efter denna arbetsdag så är halva veckan gjort. De gillas! Är rätt trött idag också då de blir så sena kvällar för min del.. vilket inte är bra, trodde faktiskt jag skulle somna tidigt igår men nej så blev inte fallet.. hade lite jag var tvungen att sitta och fixa på min dator samt fixa lite inför loppisen nu på lördag vilket tog sin tid. Men ska inte klaga för nu är de inte så mycket kvar inför de!

Hade även dansträning igår efter jobbet vilket gav as bra resultat, dansen blir bara snyggare och älskar även att vi har några diva moments i också hihi. Kommer bli så fett!!

Min dag idag, består först av jobb sen måste jag gå lite tidigare från jobbet idag då vi (Mixed ) har möte vid halv 4, sen efter de blir de danskurser för barnen i två timmar och efter de blir de egen träning för att fortsätta på de inför London. Så denna dag kommer gå i ett så blir ingen lugn stund förrens framåt kvällen.

Men nu ska jag äta upp min frukost för att sen fortsätta jobba. Hoppas ni får en bra onsdag alla fina, så hörs vi under dagen.

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229