EN FRÅGA ~

Fick en fråga tidigare i veckan som jag helt har glömt bort att svara på. Så tänkte göra de nu.

"Hej! fin blogg med vackra bilder! Jag blir nyfiken på vad du gör om dagarna, pluggar du eller jobbar du?och jag undrar hur du har råd med så mycket fina kläder och dyrt smink.har du några tips???"

Hej! Måste börja med att tacka så mycket, blir alltid lika glad av fina kommentarer.
Vad jag gör om dagarna är att jag dansar rätt mycket. Dansar i MIXED samt att jag är danslärare. Jag hoppar även in ibland och jobbar på ett företag som heter Forum som ligger i centrala Oskarshamn. Har även jobbat endel på OKGs kärnkraftverk tidigare. Men just nu är de mest dansen jag håller på med.

Jag lägger rätt mycket pengar på just smink och har fastnat för lite dyrare smink (tyvärr). Men hur jag har råd med de är att jag prioriterar samt att jag sparar pengar. Kläder och väskor varierar rätt mycket, men har en tendens att mina ögon dras till de som är dyrare utan att jag ens tänker på de. Brås på min pappa där. Men sen kan jag även köpa mycket billigt från andra märken också så skulle säga att jag varierar mycket. Men gillar att unna mig själv ibland :)

Så mina tips är att spara pengar om de är något speciellt man vill köpa. Nu ska jag inte säga att jag är expert på de haha men försöker speciellt om de är något jag verkligen vill ha. Så som smink, väskor och kläder. Så jag lägger hellre pengar på 1 sak jag vill ha istället för att köpa 4 saker för samma pris. Men sån är jag, har alltid varit sån. Så jag sparar pengar till de jag verkligen vill ha.

Kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229