DRY SHAMPOO ~

Vad jag använder varje dag är torrschampo, vad gjorde man innan de egentligen? Vet inte hur jag skulle klara mig!

Men här ovan ser ni dem jag använder just nu. Förr använde jag Björn Axéns torrschampo men min bästa vän rekommenderade att jag skulle testa Isabella Löwengrips torrschampo och omg bästa måste jag säga.

Finns två olika i hennes kollektion, ett som är väldigt starkt och strävt men som luktar såå gott, precis som godis och sen ett som är lite mjukare så man fortfarande kan dra fingrarna igenom håret och de är de jag använder. Tycker inte om när de blir så där strävt utan jag vill fortfarande att man kan borsta eller bara dra fingrarna igenom håret utan att fastna, visst de andra ger mer volym så om ni gillar de så rekommenderar jag de som är lite strävare!

Men sen nu när jag blivit mörk i håret och för att slippa färga utväxten var 3 vecka så tänkte jag om jag hittar ett torrschampo som ger lite färg samtidigt så vore de bra och då var jag inne på H&M i veckan och hittade detta ifrån Batiste.

Måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad, trodde detta skulle vara ett sånt starkt/ strävt torrschampo men inte, de var mjukt och gav lite färg så håret ser mycket fräschare ut. Superbra helt enkelt! Dock de ända negativa är att den ger inte exakt samma mörka färg jag har men den dämpar min ljusa utväxt lite vilket är bättre än inget!

Vad använder ni för torrschampo, ni kanske har något bättre? Tipsa gärna i såfall hihi.

X.

Gillar

Kommentarer

emeliekumlin
emeliekumlin,
Åh måste prova!nouw.com/emeliekumlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229