DRÖMMAR ~

Bilder lånade från Google.

Här ovan ser ni 4 saker jag drömmer om nuläget och har gjort länge. Har pratat om dessa skönheter ett bra tag nu och man kan ju alltid drömma om att något av de kanske blir mitt detta år. Hihi.

Bild 1: En Karl Lagerfeldt väska, då jag alltid velat ha en Chanel väska men som är alldeles för dyrt för min del så tycker jag Karl Lagerfeldts väskor är väldigt fina och påminner väldigt mycket om Chanels Boybags.

Bild 2: Ett par sneakers från Chanel. Japp behöver inte förklara mer där tror jag. Är bara helt ner kärad. Gjorde inte de lättare när jag kollade på dem i New York i höstas heller. Himmelska är dem.

Bild 3: Ett par espadrillos från KENZO. Såg ett par i somras och har inte kunnat släppa dem sen dess. SÅÅ fina verkligen och en perfekt sommar sko.

Bild 4: Sist men inte minst ett par Cat Eye Solglasögon från Prada. Har lääänge pratat om att jag vill ha sådana och efter att jag provade dessa ni ser över på flygplatsen i London i våras så gjorde de de inte lättare precis. Utan har drömt om dem sen dess haha.

Jaa som sagt man kan ju alltid fortsätta drömma.

x.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229