DIOR LOVE ~

En ny favorit i sminkväskan. Blev en liten runda inne på Dior i Covent Garden också. Var inte ute efter något speciellt men då visade dem Dior's Limited Audition Vinterkollektion och då hittade jag detta fina matta läppglans (alltså inte glansigt men vet inte vad jag ska kalla de då de heller inte är läppstift haha).

Jag ville ha något enklare i färgen och mer naturligt så denna var perfekt! Nu ser de väldigt rosa ut när den är i sin förpackning men när man applicerar den så ger den en ljusrosa fin effekt och ser väldigt naturlig ut och funkar även till allt. Sen att den är matt också är de bästa, då sitter de bättre och färgar heller inte av sig på samma sätt. Sitter väldigt bra på och behöver knappt fylla på under dagen och sen är de superlätt att få bort om man så vill. ✨

Så en ny favorit helt enkelt, funderar även på att passa på att köpa ett till ifrån deras Vinterkollektion nu i Göteborg! 💋

Jag är inte den som använder ögonskugga, trivs inte i de och känner mig väldigt konstig i de. Men så kommer jag för mig och köper en liten ögonskugga inne på Dior? Haha så typiskt mig men måste säga att jag är väldigt nöjd över detta köp ändå.

När jag var där inne så frågade tjejen som jobbade där om hon fick applicera dit lite, och jag sa att jag är rätt kräsen med ögonskugga då jag inte trivs i de men då hon sa att denna ger en jätte fin och naturlig lyster så kunde jag inte låta bli att låta henne testa den på mig.

Hon hade rätt, den var verkligen super fin och naturlig i sin färg och gav ett fint lyster och gjorde även att jag såg lite piggare ut i sminkningen så var de en självklarhet att även den fick följa med hem.

Så denna ska jag börja använda nu framöver✨

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229