DAGENS PLANER SAMT VAD JAG GJORDE IGÅR ~

Bilder från Louvre museet i Paris ~ så magiskt vackert.

🕊

Godmorgon Babes,

Jag vaknade för drygt en timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen.. men de är så skönt att få ligga och dra sig innan och slippa känna stress över att man måste gå upp.

Igår hann jag tyvärr inte blogga - hela dagen gick verkligen i nonstop från tidig morgon till sen kväll. Jobbade först sen åkte jag hem för att hämta ut ett paket, samt att jag var inne på actic för att säga upp mitt gymkort och efter de hann jag bara hem och lämna allt för att sen åka in till stan för strosa runt - mötte senare upp Olivia en sväng och efter de var klockan halv 8 när jag kom hem så var rätt trött.

Så bestämmer mig för att jag göra ett inlägg idag på morgon istället, funkar ju lika bra eller hur? ✨

🕊

Planerna för denna lördag är att jag ska snart ta tag i livet och ta mig upp ur sängen. Sen får jag se vad som händer under dagen men senare ska jag möta upp Sofie för att handla inför ikväll - ska till henne och Anton samt att Josefin och hennes kille också kommer då de ska ska ha en julmys - hur mysigt?! Vi ska äta massa gott, dricka glögg, ha julmusik och bara ha en kväll fylld med jul haha. Älskar det!

🕊

Men hoppas ni får en mysig lördag Babes, så hörs vi senare!

Pussss

Gillar

Kommentarer

matildakz
matildakz,
Så mysiga bilder! Ha en bra dag, kram <3nouw.com/matildakz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229