DAGENS PLANER OCH RESULTATET AV MITT HÅR ~

Helloo Babes -

Måndagen är avklarad och jag kickade igång denna tisdag genom att förs ovan mig lite.. yes härligt ju? Inte nog med det måste ha sovit konstig då jag har sån värk i nacken också haha. Kan inte röra mig ordentligt MEN jag hänger inte läpp för det. Är väldigt tacksam för livet ändå och trots tuffa dagar så tar jag mig igenom dom - blir inte mycket sömn och har inte varit det de senaste veckorna men jag har hittat sån motivation till saker jag brinner för och hoppas att detta kommer hålla i sig.

Har så otroligt inspirerande vänner som har pushat mig till att jag ska våga köra på. Sen tjejhelgen i sälen så har jag fått så mycket ny inspiration - älskar det!

~

Men som sagt idag är det måndag nej tisdag haha. Trött var det ja.. men iallafall jag hoppas på att min arbetsdag kommer gå minst lika bra som igår. Har endel möten på eftermiddagen men hoppas på att det kommer gå smidigt.

Har sen lite bråttom hem då jag måste hinna hämta ut ett paket, samt fota ett samarbete innan jag sen ska iväg på bio. Men det blir nog bra, ska bli så mysigt att gå på bio - älskar att göra det under den här årstiden. Ska på Down Abby - har ni sett den?

Förövrigt - KOLLA MITT HÅR!!

✨✨✨✨✨

HUR grym frisör har jag inte? Olivia förvandlade mitt hår till en dröm - är sååå nöjd och jag själv hade tänkt att bli korthårig men nej vi satte i nytt löshår från hairtalk och jag blev så galet nöjd.

~

Men nu måste jag återgå till jobbet - men hoppas ni får en bra tisdag så hörs vi senare finisar!

Pussss

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Men wow så snyggt det blev!!😍
nouw.com/belindagoransson
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Åh men tack finis!!✨💫nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229