DAGENS PLANER ~

Två bilder från gårdagens fika med Linnéa. Mötte upp henne inne i Vasastan för en kaffe. Vi hamnade på ett jätte mysigt litet café som även hade så mycket annat gott. Minns inte namnet tyvärr men kan ta reda på det haha.

Förövrigt har jag blivit så beroende av kaffe igen.. vilket INTE är bra. Men sen Chamonix så måste jag ha minst en kopp varje dag och om jag kan så dricker jag gärna 3-4 st.. NOT GOOD men Såå gott haha.

Men äntligen F R E D A G 🎈

Sitter på jobbet och fixar sånt som ska skrivas ut och kopieras samtidigt som jag äter min frukost. Äter i min vanliga ordning yoghurt med chiafrön och hallon. SÅ gott!

Hör även pianospel i rummet intill. Gillar det då jag alltid får ett speciellt lugn av allt som har med musik att göra. Då jag är uppvuxen i en musikalisk familj så är det för mig hemma så fort jag hör musik. Ett mysigt sätt att starta dagen på✨

Fick denna T-shirt av min mamma och pappa i alla 💗-dag present. Så igår strosade jag runt i den och kände mig allmänt fab haha 💁🏼‍♀️

Men nu väntas en kort dag på jobbet. Tänkte försöka jobba av allt så jag kan försöka gå lite tidigare, det är ju trots allt fredag.

Sen senare idag ska jag till Solna.

Men ha en fin fredag alla fina, så ses vi här under dagen✨

X.

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas
Viktorhognas,

Ha en underbar dag 😊

nouw.com/viktorhognas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229