C R E P E S ~

Vem hade sagt nej till detta just nu? Så bortskämd man var med att ha denna utsikt VARJE dag, både frukost, lunch och middag så satt man här och kunde kolla ut över sen vackra hamnen med god mat. Livet när den är som bäst!

Har lunch nu på jobbet, de är allt annat än fin utsikt här haha.. Men ska inte klaga, är tacksam för jobb och dagarna går väldigt fort här ute. Vi har vänligt stora områden nu under sommaren så finns alltid saker att göra och då går tiden fort vilket är skönt!

Efter jobbet idag är de bara raka vägen hem, Nicole och Marcelo kommer hem till mig efter jobbet då vi ska fixa vår nya Mix till dansen. Så Paco ska hjälpa oss med de, så snällt av honom! Vår nya mix kommer bli så fet, den är planerad i de minsta detalj så kommer bli pilligt att få ihop allt men Paco är grym så kommer nog bli as bra! Sist vi satt med vår Mix så tog de oss 8 TIMMAR(?) Hoppas inte de tar så långt tid idag då kommer vi bli klara i natt haha. Men vi får se helt enkelt, ska bli kul att få den klar så vi kan börja öva på den nya mixen!

X.

Gillar

Kommentarer

GunnarsonSofie
GunnarsonSofie,
Mums så gott 😃nouw.com/gunnarsonsofie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229