BY THE STREETS IN SOUTH KENSINGTON ~

// Skinnjacka - Zara // Skjorta - BikBok // Kjol - River Island // Boots - River Island // Väska - Ur & Penn // Solglasögon - Zara //

~
Hej hjärtan,

För lite mer 1 månad sen var jag tillbaka i staden som ligger mig närmast hjärtat, London. En resa jag dessutom fick av min bästa vän när jag fyllde 25. Har verkligen världens bästa vän, hon skämmer alltid bort mig med så otroligt mycket med så fina överraskningar. Världsbäst är hon.

Men iallafall, kommer i veckan lägga upp bilder ifrån den resan då jag tog en hel del när jag var där. Och först ut blir en outfit ifrån resan, vi hade sån tur med vädret när vi var där så man kunde strosa runt barbent då de var som härliga vårdagar. Magiskt.

Men iallafall,

Hoppas eran måndag har börjat bra?
För min del var de nästan omöjligt att ta mig upp idag så hade inte haft några problem att sova vidare.. men har ett jobb som jag tyvärr inte kan bestämma tiderna på själv men de är ett mål jag har att ha ett jobb där jag själv får välja tider. Vore dröm.

Men annars, så är jag så galet glad över att vara tillbaka här på bloggen. Känner verkligen att jag saknat det nu när jag börjat skriva igen. Är så tacksam att jag fått så fin respons på mitt senaste inlägg också, ni är fantastiskt fina ska ni veta <3

Ni får ha en superfin måndag hjärtisar, så hörs vi!

Pussss

#nouwoutfit #outfit

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Wow vad snygg du är!!<3nouw.com/juliablomgren
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Åh men tack fina du<3nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229