BUDGET VS. LYX ~

Här ovan ser ni två superfina läppstift som är ifrån Loreal och Chanel och som jag nämnt tidigare så älskar jag röda läppstift. Därför tänkte jag nu tipsa om två superfina och bra läppstift men som har två olika priser.

Tänkte de kunde vara kul att göra ett budget vs. Lyx inlägg om två perfekta läppstift i rött. Då färgerna nästan är identiska men som jag betalat två helt olika priser för så tänkte jag att jag skulle förklara genom bilder vad jag tycker om dessa två✨

Här ovan ser ni läppstiftet som kommer ifrån Loréal och heter Blake's. De är nämligen ett läppstift från deras Limited edition kollektion som kom ut för två år sen om jag minns rätt?

Men iallafall, detta läppstift ligger under 250 kr och detta är verkligen superbra. De jag gillar bäst med detta läppstift är att färgen är matt och väldigt fin på. Färgen sitter sjukt bra också! De jag kan tycka är de negativa med den är att den är rätt svår att applicera jämt på läpparna då den är så pass "sträv" nästan som att måla läpparna med krita.. Men annars Älskar jag den!

Detta läppstift kommer ifrån Chanel och heter nr. 99 och ligger på över 250 kr. Detta är mitt första läppstift från Chanel och är även det jag använt mest bland mina röda läppstift.

Tycker om denna färg så mycket då de är en behaglig röd färg som även sitter i sjukt många timmar trots att jag ätit mat. Vilket är guldvärt.

De jag tycker är lite negativt med detta läppstift är att jag hade önskat att de hade varit mer matt.. Men annars älskar jag den✨

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229