Är beroende av Body Lotion i alla dess dofter, och dem 4 ni ser här över är favoriterna just nu. De nyaste inköpet bland mina body lotions är COCO Mademoiselle från Chanel som jag köpte i New York. Luktar väldigt gott, men är rätt stark så behövs inte mycket av den utan den är mer som en parfym skulle jag säga från vad jag tycker.

Sen har jag även en annan från Chanel som ni ser på bild nr2 och den heter BODY EXCELLENCE. Och seriöst BÄSTA jag haft. Den är himmelsk, den återfuktar huden och den är rätt svag i doften men luktar SÅ fräscht. Helt klart min bästa.

Sen använder jag även en ifrån LdB som heter Fabulouse and Fun och luktar sommar. Doften är Smultron och Coco mjölk så ni förstår ju vilken härlig sommar doft de är. Den är rätt vattnig men gör huden len och fin.

Sen inte mindre än Karl Lagerfelts Body Lotion. Denna har jag även parfymen i, och den blev genast en favorit. Rätt tuff i doften men doftar jätte gott. Så använder denna body lotion mer om jag ska gå på fest eller ut och äta då doften i body lotionen håller sig väldigt länge vilket jag tycker är bra.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229