BLIR ALLTID LIKA GLAD <3 ~

Hej Babes ⚡️

Alltså fredag <33 Vet inte hu jag ska beskriva med ord hur glad jag är för att de är helg och inte nog med det.. utan MIN BÄSTA VÄN KOMMER IMORGON!!! Som jag längtar, ska bli så mysigt att hon kommer hit då jag saknat henne så mycket.

Vi ska strosa på stan, äta gott och sen ska vi på Alice och Biancas livecast i globen imorgon. Så kommer bli en fullspäckad dag imorgon men det ska bli kul.

Måste också hinna och fota två samarbeten i helgen också då jag på måndag kommer lägga ut en rabattkod till er OCH jag är SÅÅ TAGGAD på det samarbetet då jag är så glad att jag fått/ får möjligheten att göra ett samarbete med de företaget. Men mer om de på måndag!

På tal om mina bilder ovan, alltså jag blev så glad eller blir alltid så glad att jag får äran att bli utvald till veckans outfit. När jag får en notis och att jag även får hamna på första sidan, låter kanske töntigt men jag blir verkligen så glad <3 Så TACK Nouw!!

Men nu ska jag bara slappa i soffan framför en film och bara ha det skönt helt enkelt. Hoppas ni får en mysig fredags kväll Babes!

Pussss

Gillar

Kommentarer

AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
Sånt gör en alltid glad! Så himla roligt 😍nouw.com/angelicacarlsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229