BLEV EN SPONTAN RESA ~

Kan man skriva godmorgon vid den här tiden eller är de kanske godmiddag? Haha nej men Iallafall, hej finisar <3

Jag vaknade för exakt 20 min sen och skulle lätt kunna sova mig igenom hela dagen - är så trött.

Gick på semester igår ju!! S Å. H I M L A. S K Ö N T. Hade bestämt mig för att stanna i Stockholm och ha en skön helg där då jag bara ville vara för mig själv och bara ha en egen helg då jag haft så otroligt mycket vilket har lett till att jag vill stänga mig inne och sova bort dagarna MEN så blev inte de inte ändå. Har så otroligt fin familj och så fina vänner som inte vill att jag ska stänga mig inne utan de fick mig att åka till Oskarshamn trots allt.
OCH jag är så tacksam för de, så blev en spontan resa bokad och även ett spontant köp av latitud biljett - det är en liten festival som hålls i Oskarshamn varje år med artister som spelar, finns foodtrucks, barer m.m. Alla går på det där haha sen är de inte min musiksmak men de är kul att gå för att träffa gamla vänner.

Jag har inte gått på 3 år så de är rätt roligt att då göra de i år. Har så himla goa vänner och de blir aldrig en tråkig stund med dom. Träffade många gamla skolkamrater som jag inte sett på flera år som man har hängt så mycket med - och när man ses är de som vanligt igen. SÅ KUL <3

Här ovan ser ni lite från gårdagens outfit - är så dålig på att fota bilder under ”ute kvällar”.. men ska försöka fota lite mer idag.


Men nu ska jag kliva upp ur sägen och göra mig i ordning för en promenad. De är rätt fint väder här så vill komma ut lite innan man ska iväg igen sen.

Men hoppas ni får en mysig lördag Babes, så hörs vi senare!

Pussss

Gillar

Kommentarer

BelindaGoransson
BelindaGoransson,
Åh, så härligt!!
nouw.com/belindagoransson
Malin
Malin,
Men så skönt med semester! Och WOW för toppen <3nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229