BLACK FRIDAY WEEKEND HOS IDEAL OF SWEDEN ~

Godmorgon hjärtisar,

Fredag morgon och inte heller vilken fredag som helst utan Black Friday 🌟 Alltså så kul, är så taggad på att shoppa och fynda en massa denna helg.

Och inte nog med det, ni kan just nu beställa hem just ERA favoriter hos iDeal Of Sweden för endast halva priset. Japp ni hörde rätt, det är 50% på ALLT?! På alla deras snygga skal samt powerbanks och deras snygga plånböcker. INGET man vill missa helt enkelt eller hur?

Så för att komma till deras grymma hemsida och erbjudande, kan ni klicka på iDeal Of Sweden 🌟


( detta inlägg är i smarbete med iDeal Of Sweden ) 

Här ser ni mina absoluta favoritskal at the moment. Byter mellan dessa varje dag just nu, gillar att man kan matcha till outfits eller bara bryta av en outfit med ett mobilskal. Love it.

🌟

Fredag som sagt idag och jag har inga speciella planer mer än jobb och att jag sen måste storstäda hemma då jag imorgon ska ha Thanksgiving här hemma. Så vore skönt att ha det fint och städat här hemma.

Tänkte också nätshoppa lite ikväll också då det är Black Friday så jag hoppas på att kunna fynda endel. Sen får vi se vad som händer idag, skönt att ta dagen spontant.

Men hoppas ni får en mysig fredag och glöm nu inte passa på att klicka in på iDeal Of Sweden’s hemsida nu när dom har sitt grymma erbjudan denna fredag!

Pussss

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229