BILDER FRÅN SÄLEN ~

Vart ska jag börja - JO, att jag är så tacksam över dessa tjejer. Är verkligen så lyckligt lottad att jag lärt känna dessa tjejer och vi har verkligen så kul ihop.

Man behöver inte ha känt varandra hela lovet för att vara så bra vänner utan många av mina närmsta vänner är vänner jag lärt känna sen jag flyttade till Sthlm för snart 3 år sen. Och dessa tjejer mår jag så bra av att hänga med, man kan prata om precis ALLT och det är så genuint äkta. Vi har så galet roligt ihop också och vi delar många samma intressen - vilket är så kul!

Att jag också förra helgen fick umgås med dessa uppemot Sälen var ju en dröm <3

Nu till själva vistelsen i Sälen.

~

Detta inlägg är i samarbete med Skistar Lodge Experium

~

Först av allt W O W - vilken helg jag hade. Den har varit fylld med roliga aktiviteter i alla dess slag, ätit sååå god mat och njutit av den vackra miljön och friska luften uppe i fjällen.

Först började med en härlig och frisk vandring uppe på fjällstopparna. Det var klarblå himmel så det var ju så fint, rätt kallt men ändå så fint.

Efter en frisk vandring i fjället så åkte vi tillbaka till Skistar Lodge där vi skulle äta på O’Learys. Åt deras galet goda Veggie burgare med pommes till.

Som ni vet är en av mina största cravings i livet just pommes - skulle kunna leva på det om jag hade kunnat haha. Så galet gott.

Efter en god lunch på O’Learys så gick vi och bytte om till badkläder för att testa på Flowrider - SÅ GALET ROLIGT! Tyvärr har inte jag några bilder där ifrån men wow vilken rolig upplevelse det var.

Efter det så gick vi och spade innan det var dags att gå hem och göra sig i ordning för kvällen ✨

Innan vi åkte för att äta middag så blev det lite drinkar hemma i lägenhetsstugan ✨

Hur mysig resturang är inte detta?

I väntan på vår mat så drack vi även lite drinkar här och pratade och skrattade. Vi var inte obemärkta utan vi hördes nog rätt mycket haha. Men älskar det.

Sen alltså W O W - tror dessa bilder säger endel om maten? SÅÅÅ GALET GODA PIZZOR, jag älskar pizza och har ätit det rätt mycket på senaste men dessa är nog bland de godaste pizzorna jag ätit.

Och så mysigt att sitta och äta vid brasan också - så här satt vi i flera timmar och åt och pratade och skrattade - helt enkelt en perfekt kväll på en perfekt dag.

Alltså vilket gäng - är så tacksam för dessa tjejer som sagt✨

Sen kom söndagen och deg blev en mysig frukost med en fin utsikt över fjället.

Vi satt och åt länge och bara hade en skön start på dagen innan det var dags för att göra sig i ordning för att åka till Skistar Lodge igen.

Efter en mysig morgon så åkte vi som sagt tillbaka till Skistar Lodge för att bl.a. testa på deras Shuffleboard.

Det var faktiskt över förväntan då det riktigt kul men väldigt svårt. Mot slutet började man äntligen få in tekniken haha. Men en roligt sällskapsaktivitet som jag lätt skulle vilja köra igen.


Always twinning with This babe ✨

~

Men jaa alltså vilken helg jag hade som sagt - ni kanske kan förstå det på mina bilder att vi hade kul!

Är så tacksam för denna upplevelse och tack Skistar Lodge Experium för en galet bra helg - kan verkligen rekommendera er att åka dit oavsätt årstid då det finns så mycket roliga aktiviteter och upplevelser att göra. Det finns verkligen något för alla i alla åldrar!

Jag kommer lätt åka tillbaka till Sälen och till Skistar Lodge Experium!


Gillar

Kommentarer

CarolineJansson
CarolineJansson,
bästa helgen med det bästa gänget <3
nouw.com/carolinejansson
emmyannajasmin
emmyannajasmin,
Verkligen det bästa gänget - måste ha en sån helg snart igen <3nouw.com/emmyannajasmin
Folke
Folke,
Vill tipsa om min hemlighet: https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration <3
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229