BACK IN THE CITY I LOVE THE MOST ~

Hej alla fina ✨

Är såå lycklig över att vara tillbaka i staden som ligger mig närmast hjärtat. London gör en aldrig besviken utan snarare tvärt om för varje gång jag kommer tillbaka hit så blir jag mer och mer kär. Så jag är glad att vara tillbaka som sagt.

Vi var rätt döda igår efter resan då vi mer eller mindre dygnade så var rätt mör i kroppen igår och huvudet var verkligen inte med på noterna alls haha. Så vi vilade lite när vi kom till hotellet och sen blev de en runda runt Westminster och vidare upp mot Trafalgar Square sen Piccadilly och sen upp mot Oxford Street. Så skönt att bara strosa runt och kolla lite i butikerna. Sen var de även mycket små julmarknader lite över allt vilket var så mysigt, har fått så mycket julkänslor med alla belysningar och julmusik. Älskar de!


Idag ska vi strosa runt lite och kolla lite fler sevärdheter då Nicole inte varit här innan, blir även en sväng till bästa Covent Garden där de nog blir en lunch då dem har massor av mysiga restauranger och caféer. Vi ska även gå till Winter Wonderland som öppnar idag vilket ska bli såå kul!! Är så taggad på de, dock lär de väll vara massor av folk men de får de vara värt då jag har velat se de i flera år nu.

Vi ska hinna med så mycket som möjligt då morgondagen kommer bestå av endast en massa dans, så dagen idag kommer bli intensiv men ser framemot allt vi ska göra idag så kommer ta en massa bilder som ni aka få se sen här i bloggen.

Hoppas ni får en mysig fredag så hörs vi under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

ThePhoenix
ThePhoenix,
London är så fantastiskt!! Jag har sån tur att bo så pass nära som jag gör nouw.com/thephoenix
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229