AT LEAST I HAVE THE MEMORY OF WHAT WE ONCE HAD -

Godmorgon alla fina

Så skönt med onsdag, trots min trötthet så är jag ändå rätt pigg på något konstigt sätt men de är nog för att jag har så mycket att se framemot. Har blivit sena kvällar dem senaste dagarna då jag har fixat med min blogg samt packa inför London och så klart haft dansträningar. Är verkligen helt slut i både kroppen och huvudet nu men är så pepp på att man snart befinner sig i världens bästa stad. Ska bli så skönt att bara få komma iväg och va trots att vi kommer ha massor att göra dem dagarna vi ä där men att bara få befinna sig i London och vara där med en av mina bästa vänner är de bästa av allt. Vi kommer ha så kul då denna resa kommer bestå av en massa dans samt att bara strosa runt på dem vackra gatorna i London och även uppleva Winter Wonderland som kommer öppna på Fredag i Hyde Park. Så mysigt, kommer få världens julkänslor hihi!


Nu befinner jag mig på jobbet och äter god hotellfrukost, inget att klaga på direkt! Efter jobbet idag måste jag in till stan och fixa de sista inför London. Sen ska jag vidare på ett möte med dansen och efter de blir de danskurser för barn samt egen träning inför London.

Sen inatt åker vi till Skavsta då planet går tidigt i morgonbitti, kommer vara helt förbi imorgon då man kommer mer eller mindre dynga.. så hoppas på att få lite sömn på planet.

Men iallafall, hoppas ni får en bra Onsdag alla fina, så hörs vi under dagen!

X.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229