Detta år har varit händelserik. Ett år med mycket blandade känslor av både skratt och gråt. Fick ett hål i hjärtat då min mormor gick bort plötsligt i somras men även om de har och är jobbigt så har jag även mycket att le över. Har lärt känna så många nya människor och vissa av dem har verkligen blivit till dem jag kallar mina närmsta. Är så evigt tacksam. Har även haft ett år av stor framgång med MIXED (dansen), vi har hunnit åka runt och uppträtt på alla möjliga ställen. Sen har jag även gjort många olika projekt, har fått ställa upp som modell och även gjort en del roliga photoshoots. Sist men inte minst så åkte jag tillbaka till staden jag en gång kallade mitt hem vilket är London. Var där i våras med Olivia i en vecka då vi båda har bott där så var de kul att återuppleva de som en gång var ens vardag. Reste även till staden som aldrig sover New York med min bästa vän, vi var där i en vecka och vi hann göra allt och även lite till. En dröm vi har delat sen vi var mindre då vi alltid älskat Gossip Girl och Sex And The City. Så helt klart bland den bästa resan jag gjort och kunde heller inte haft en bättre bästa vän en henne.


Så här nedan kommer ni få se några av alla bilder och minnen detta år. Har säkert glömt något då de är en hel del som hänt detta år. Men har gjort mitt bästa så hoppas ni gillar de. x

Två bilder från Januari.

En lyx brunch med Amanda och Moa. Vi har haft en hel del sådana detta år. Har alltid kul med dem och vi har verkligen haft många stunder då vi fått kramp i magen av allt skratt. Åh bästa alltså. Saknar dig Amanda, som befinner sig i drömmarnas stad Los Angeles.

På andra bilden så ser ni min dator som var precis nyköpt då, har snart haft den i ett år men förstår den fortfarande inte haha. Så illa. Men tar mig aldrig tiden att lära mig den så får kanske skylla mig själv?

Hur vacker är inte himlen? Tog denna bild när jag var påväg till jobbet en tidig morgon i mars om jag minns rätt. En positiv sak när man börjar tidigt då man får se när solen går upp och skapar en sådan vacker himmel.

Fyra bilder från London i våras.

Vi åkte i slutet av april och kom hem i början på maj. Verkligen en rolig resa, en vecka full av skratt och så mycket fina minnen. Helt klart ett av dem bästa minnen detta år. Saknar.

Har blivit en hel del mysiga kvällar med mina fina vänner då vi gått ut och ätit. Ett av dem bästa var när vi åt på badholmen här i Oskarshamn. Ett ställe jag rekommenderar, deras buffé är helt underbart god.

Som sagt dansen har gjort stora framgångar detta år. Vi MIXED har hunnit så mycket och har varit runt lite överallt på både olika evenemang och olika festivaler. Vi har blivit intervjuade ett par gånger under detta år och har även synts i olika nyhetstidningar samt på nätet.

Vi har uppträtt på bl.a. Oscarsgalan i Oskarshamn, Ride for Cancer på Kalmar travet, på latitud då vi dansade bakom Mollie Lindén, Hamnfestivalen i Oskarshamn, Kalmar Stadsfest, MalmöFestivalen och även varit med i en del Danstävlingar och även så mycket mer uppträdanden men dessa är några av dem lite större vi gjort som jag nämnde.

Vi har även i höstas hållt i en danskurs för mindre barn denna höst som vi kallade Mini MIXED. Vilket har varit kul, vi ska även hålla en kurs för barn nu i vår också.

Har även själv hållt i danskurser i Kalmar på både våren och nu i höstas. Vilket har gett mig en stor erfarenhet inom både dans och att ta ett större ansvar.

Så 2016 kommer bli ett år med ännu mer dans och uppträdanden så håll gärna utkik efter oss MIXED.

Har även hunnit åka till Västervik med dessa pinglor ni ser här ovan på en stor fest som kallas Löga. Vi gick på stan, hann även med spa avdelningen på hotellet samt gå på Löga den helgen. En kväll fylld med skratt och spontana händelser. Kommer lätt åka tillbaka nästa år.

Var även på One Direction med min bästa vän i Göteborg. Blev en helg med shopping, god mat och ögongodis av Mr Styles.

Då jag nämnde att mitt hjärta brast detta år så brast även många andras hjärta i min närhet också då min mormor lämnade jorden. Även om de blev en tung sorg hos oss alla så försökte vi ändå hitta på saker istället för att sitta hemma och vara ledsna. Vi samlades och hade en hel del mysiga grillkvällar med hela min familj på mammas sida. Blev ändå ett bra avslut på sommaren trots sorgen.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta Mormor.

Som sagt har fått göra lite fotograferingar. Vilket jag tycker är SÅÅ sjukt kul! Den första ni ser med fjädrar har Amanda Hedberg tagit till hennes skolprojekt, hon är så duktig och de var en annorlunda fotografering också men de var så kul. Älskar sånt.

Dem andra två ni ser under har Candice Lee Olin tagit, så sjukt duktig på de hon gör. Älskar dessa bilder, vi befann oss ute på landet och tog även en del ute i skogen. Helt klart bland de roligaste jag gjort.

Har även gjort en hel del fotograferingar med min lilla syster till hennes skolprojekt samt en massa annat. Känner mig som tryggast när hon tar bilder då hon vet precis hur jag vill ha dem och hon är hur duktig som helst.

Ovan ser ni 5 bilder från The Big Apple. Åh vilken resa de var och att få uppleva den staden med min allra bästa vän som är som en syster för mig var en dröm. En vecka med så mycket upplevelser, skratt och bara få vara med min bästa vän var helt klart ett av dem bästa händelserna detta år.

Om ni skulle vilja se mer bilder från resan kan ni gå in på kategorierna i sidmenyn och trycka på New York så kommer alla bilder från resan upp.

Ovan ser ni några av dem goaste vännerna jag lärt känna under detta år både genom jobbet och inom dansen. Är så evigt tacksam att jag fått chansen att lära känna er. Ni är helt underbara!

Även om vi inte ses ofta så är jag så evigt tacksamt att jag har dig. Vi har inte setts alls mycket detta år men så fort vi ses så är allt som vanligt, vi kan sitta och prata i timmar och skratta åt allt.

Fick nu innan jul och nyår en förfrågan av annonsbladet om jag ville ställa upp och ge nyårs tips om vad man skulle kunna ha på sig på nyår och de var klart jag ville de. Blev så glad att jag av alla fick göra de, och blev så nöjd med resultatet. De är min syster som har hjälpt mig ta bilderna och sen har jag skrivit texten. Detta är helt klart något jag kommer leva på då de är något jag älskar att göra. Så tack ännu en gång för att jag fick chansen att göra något sådant.

Ett bra avslut detta år helt enkelt. Så nu är jag mer än redo för 2016, så kommer skåla in de nya året i huvudstaden med en av mina bästa vänner. Så de kommer bli grymt.  Bilden nedan från julafton får avsluta detta inlägg. x

Gillar

Kommentarer

nilssonmadde
,
Fin blogg och fina bilder 😊nouw.com/nilssonmadde
emmyannajasmin
,
Åh tack finis ☺️nouw.com/emmyannajasmin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229