ÄNNU EN DRÖM DEAL DENNA BLACK FRIDAY OCH DET ÄR HOS UR&PENN ~

Som sagt, det är Black Friday idag och jag har ännu en sak jag vill påminna er om och det är Ur&Penns grymma erbjudande denna helg.

De har just nu 20% extra rabatt på redan nedsatta priser. Alltså dröm!

Har alltid älskat Ur&Penn’s fina smyckes kollektioner, klockor och väskor. Både för att det finns så mycket fint samt deras grymt bra priser och nu när dom har ytligare 20% extra rabatt på deras nedsatta priser kan du ju göra världens fynd och även passa på att köpa julklappar.

🌟

Kommer visa några av mina absoluta favoriter ifrån Ur&Penn’s sortiment i detta inlägg. Först ut på dom första bilderna här ovan är min nya klocka ifrån Black Oak samt den fina ringen och örhängena.
Älskar accessoarer så dessa är ju rena drömmen!

Min absoluta favoritväska är denna ni ser ovan. Magisk på alla sätt och funkar till ALLT i ALLA lägen. Har nött ut denna väska så är inne på min femte nu haha. Men älskar den!

Den lilla blåa sammetsväskan är också en favorit. Den är lite mindre och nett men gillar den då den är i sammet och i färgen blå.

Sen har vi även denna väska. Den är också en solklar favorit ifrån deras väskkollektion!

Samt även dessa ringar 🌟

Nu har ni sett några av mina favoriter. Så passa på nu att fynda en massa fint, antingen på deras webbshop eller i närmsta butik.

Ni kommer till Ur&Penn’s hemsida genom att klicka på Ut&Penn

🌟

( detta inlägg är i samarbete med Ur&Penn )

Gillar

Kommentarer

arditavalentina
arditavalentina,
Gud vad fina 🤩nouw.com/arditavalentina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229