I fredags så var jag på stan med denna pingla, vi strosade runt på stan och sen senare gick vi till Strandvägen där vi bestämde oss för att ta en lite drink.

Och alltså kolla bara hur fint? Så sjukt skönt och mysigt att sitta vid vattnet.

Eftersom man är uppvuxen i en liten stad i Småland som ligger precis vid havet så kan man lätt känna saknad till det. Jag är inte den som gillar att bada i havet ( är för rädd haha) men älskar att spendera tid vid havet. När jag bodde hemma i Oskarshamn så gick jag ofta ut och gick och satte mig vid havet. Kunde sitta i timmar och bara titta - drömma.

Tycker det är så mysigt och vackert samtidigt som jag är rädd för havet. Det är en blandad skräckförtjustning.

Jag fick någon alkoholfri drink, med väldigt somrig smak - lite för söt för min smak men ändå helt okej.


~

Älskar detta med den här årstiden, att man vill spendera all tid ute när vädret är såhär. Strosa runt i solen, sitta på uteserveringar i timmar och bara njuta av nuet - JAG ÄLSKAR DET.


Här ser ni också en bra bild på mitt fina skal från iDeal Of Sweden ’s nya kollektion med Therese Lindgren. Detta heter Silky Dream och det är verkligen precis vad jag själv skulle kalla den.

Den är så drömmig och romantisk, känns lite lyxigare och det jag gillar är att det är rosé detalj istället för guld. Så så fint!

Och just nu i samarbete med iDeal Of Sweden så får ni också 20% rabatt med min kod ”emmyxideal” när ni nämnder den i kassan✨

Så om ni vill unna er något fint och är lika besatta av mobilskal som jag så har ni min rabattkod som ger er 20% rabatt som sagt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229