A POSTCARD FROM PARIS ~

// Blus - GinaTricot // Linne - BikBok // Väska - Ur&Penn // Diadem - GinaTricot (är 3-4 år gammalt) // Jeans - Lindex //

🌟

Alltså W O W - vilken resa jag haft, trivs så bra i Paris - att få strosa runt bland alla små bakgator, äta croissanter i mängder, ta en take away kaffe samtidigt som du går och tittar se värdigheter, bara ta dagarna som de kommer och få umgås med mina två favoriter. Jaa detta har varit endel av min resa, har också skrattat så magen har värkt och även haft feber - så ja en blandning av allt men jag älskar det.

Valde att inte blogga under resan då jag också ville passa på att njuta av ledigheten, är sällan ledig så nämligen och ville då passa på att bara vara.

Men nu är jag tillbaka och denna vecka kommer det komma upp lite blandade bilder från resan✨

~

Nu är de tisdag och de är så skönt att måndagen är avklarad, som jag nämnde så har jag haft feber och de hade jag även igår.. men de gick ändå rätt bra på jobbet vilket är skönt. Är mycket piggare idag - har sovit så sjukt bra inatt också så kan bero på det.

Var och hämtade ut två paket igår så under veckan har jag lite som ska fotas, har även ett paket idag som ska hämtas efter jobbet. Är så tacksam för alla möjligheter jag får <3

Men iallafall, hoppas allt är bra med er och att ni får en bra tisdag! Nu väntas jobb för min del, så vi hörs senare ikväll Babes.

Pusssssss

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Underbara Bilder 🥰 du är så vacker 🌸💫✨nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229