A PHOTOALBUM FROM LOLLAPALOOZA ~

Alltså W O W, vilken helg jag haft <3

Jag har haft fullt upp hela helgen men sååå galet bra har den varit. Jag tänkte jag börjar med fredag då jag har så mycket bilder som är tagna i helgen haha.

Efter jobbet i fredags så blev de att åka hem och göra sig i ordning för inget mindre än LOLLAPALOOZA!!

Vet knappt vart jag ska börja - älskar festival ( ok inte om man ska behöva sova i tält eller sånt ) men detta är ingen sån festival utan jag måste säga att W O W - detta var bland de bästa jag varit på.

De var så grymt uppstyrt med alla dekorationer, scener, montrar, foodtracks m.m. Jag har ju alltid drömt om att gå på Coachella och detta påminde väldigt mycket om det ( iallafall utifrån de man sett på bilder haha) och jag älskar det!

En av mina ny favorit artister fick jag se live och de var ingen mindre än BILLIE EILISH.

Så himla ball tjej - en tjej som verkligen vet vad som gäller och hon har sån himla härlig energi på scenen och gillar verkligen hennes känsla för art.

Vi stod lite längre bak då vi verken orkar trängas bland allt folk samt att ljudet brukar vara bättre ju längre bak man står. Men visst sen är de ju alltid en viss känsla att stå närmare scenen men man såg och hörde väldigt bra där vi stod.

Och ÄNTLIGEN fick jag se min favorit LANA DEL REY, kan inte riktigt beskriva med ord känslan att se henne live.

Finns så mycket känslor i hennes låtar som påminner mig om så mycket - både bra och jobbiga känslor. Men att se henne framträda många av dessa låtar gjorde mig rörd, speciellt när hon sjöng Young and Beautiful - de är verkligen min låt. Texten, känslan, helt enkelt allt som har med den låten att göra är så otroligt vacker och stark. Den ger mig så mycket känslor att tårarna började rinna.

Men inte nog med att jag älskar hennes låtar utan jag är så fascinerad över hennes framträdande då hon går in för en roll när hon sjunger. Känns som du också åker tillbaka till en 60- talet film, vilket gör de hela så bra!

Jag hoppas hon snart kommer till Sverige igen, då blir det en självklarhet att gå.

Hängde med dessa Babes på festivalen, min lilla syster och en av hennes bästa vänner Linn.

<3

Detaljer från min outfit jag hade ✨

Bättre bilder på min outfit ser ni här ovan ✨

// Klänning - Zara // Skinnjacka - GinaTricot // Boots - RiverIsland // Väska - Ullared //

Köpte denna klänning på Zara’s rea i veckan, den är så skön samt att jag älskar att det är en liten slits på ena sidan av den. Materialet är i siden.

Vi såg även ingen mindre än TRAVIS SCOTT!

Så himla BRA DET VAR - sån energi, grymt bra ljud och ljus och hela scen uppbygget var hon fleek. Har inte lyssnat mycket på honom, knappt inget alls men ändå kände man igen låtar samt man rycktes med då de var så bra. Blev riktigt impad av hans framträdande.

Kvällen avslutades med Churros med nutella - bland de godaste som finns!

Hade verkligen en galet bra fredag på alla sätt och jag är så tacksam för att jag äntligen fick se Lana Del Rey - har verkligen längtat i flera år och nu äntligen slog den drömmen in vilket jag är så tacksam för <3

Nästa år ( jag hoppas det blir ett nästa år av Lollapalooza ) då ska jag gå alla dagar! Det är de ändra jag ångrar att jag inte köpte för hela helgen.. MEN fick se de två artister jag lyssnar mest på. Det är inget jag klagar på!


Nu fick ni en liten inblick av min fredag - hoppas ni gillade det <3

Resterande två dagar av min helgen, lör och sön kommer komma upp i veckan skulle tro redan i morgon. Så håll utkik!

~

Hoppas ni får en bra måndag Babes, så hörs vi✨

Pussss

Gillar

Kommentarer

ellenholmberg
ellenholmberg,
MEN WOW VAD KUL!!😍nouw.com/ellenholmberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229