Detta var inte igår alltså, den är 4 år gammal.. Förstår ni hur gammal jag är? Haha.

Men denna bild har en stor betydelse i mitt liv. Dessa personer växte jag mer eller mindre upp med och vi skapade ett starkt band till varandra. En stark vänskap.

Så sommaren innan vi skulle börja gymnasiet så ville vi göra något som skulle få oss att återförenas om vi skulle glida isär under dessa 3 år. Något som skulle visa och påminna oss om vilken vänskap vi hade. Så ni ser dem föremålen vi håller i våra händer? Dessa förmål la vi i en låda som vi grävde ner sommaren 2009. Och varje förmål hade en betydelse, ett mål som vi skulle uppnå under de 3 åren vi gick på gymnasiet. När dessa 3 år hade gått grävde vi upp lådan tillsammans och fick nostalgi.

Mycket som hade hänt under dessa 3 år på gymnasiet. Vi alla umgicks inte på samma sätt under dessa år men när vi grävde upp lådan och öppnade den tillsammans så blev stunden precis som förr. Ett starkt minne och en stor betydelse.

Och vill ni veta de häftigaste med detta? Vi alla hade uppnått våra mål trots att vi inte mindes riktigt vad vi la ner men vi alla hade lyckats med vad vi la ner.Trots att vi glidit isär idag, vissa av oss så vill jag ändå att dem ska veta att dem alltid kommer ha en stor betydelse i mitt liv. För den vänskapen vi hade var en trygghet och något man kunde vända sig till om allt. Kommer alltid bära med mig denna tid. 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229