Dessa bilder beskriver mer än ord. Detta är mitt dagliga humör just nu.. trött och lever på kaffe för att orka dagarna på jobbet haha.

Men skönt att de redan är onsdag! Men är så tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig, både dom hemifrån Oskarshamn men verkligen mina vänner här i Stockholm. Har så fina vänner och jag är så otroligt tacksam för de. Mina dagar blir så mycket bättre bara av tanken <3

Mina senaste dagar har verkligen bestått av att hänga med vänner, tränat och jobbat. Är helt slut om kvällarna då jag håller igång hela dagarna.

Men ikväll ska jag på ett event jag är inbjuden till. Då de är Sthlm Fashion Week så har jag blivit bjuden på för minglet innan en av visningarna ikväll. Ska bli så kul, dock är jag lite nervös haha. Blir alltid de av någon anledning.. men ser framemot de!

Men först väntas jobb och efter de ett pt pass och sen serenare ska jag då in till stan.

Hoppas ni får en fin onsdag babes!

X.

Gillar

Kommentarer

Hej darlings,

I missed you all so much. De har gått alldeles för många dagar sen jag sist kikade in här, men har haft intensiva dagar.

Men en catch up, har jobbat sjukt mycket förra veckan sen helgen så träffade jag en massa vänner jag inte sett på hela sommaren. Så har verkligen haft en bra helg.

Nu väntas en ny vecka, en intensiv vecka med träningspass, jobb, ännu mer jobb och samt träffa vänner. Försöker komma in i dom dagliga rutinerna då de är mer intensivt på jobbet nu då alla har kommit tillbaka från semestern. Så igår när jag kom hem från jobbet var jag helt slut i huvudet så blev en lugn kväll, skönt och välbehövligt att börja veckan så.

Idag efter jobbet blir de dubbel pass på gymmet, ska bli så kul att kika igång veckan med de då de var ett tag sen jag var på just dom två passen. Så verkligen framemot de.

Men nu måste jag återgå till jobbet så hörs vi antingen senare eller imorgon.

X.


Gillar

Kommentarer